Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Eten en Drinken

Gezellig uit eten met zijn allen, een ijsje halen en een drankje doen op het terras….
Jezelf verwennen met eten en drinken hoort erbij als je op vakantie bent en hiervoor hoef je helemaal niet ver weg te gaan!  

In het hoofdgebouw op de camping zelf vind je Eeterij Scheldo's, ons gezellige familierestaurant, waar je lekker wat kunt eten en drinken en de kinderen uitgebreid kunnen klimmen en klauteren in het overdekte speeltoestel, een mooie kleurplaat kleuren of gewoon een spelletje spelen.

Animatie
Ook is in de (Nederlandse) schoolvakanties 's avonds het animatieteam er aanwezig en kunnen de kinderen even knuffelen of op de foto met Scheldo de Beer die regelmatig even komt kijken of er voor hem ook nog iets lekkers te eten is. 

Kinderbuffet
Bij Scheldo's staan diverse lekkere gerechten op de kaart, voor zowel de lunch als het avondeten. Daarnaast is er speciaal voor de kinderen tot 12 jaar Scheldo's Kitchen, een buffet met verschillende warme en koude lekkernijen, waar ze zelf kunnen kiezen en pakken wat ze willen eten! 

Ook makkelijk en handig: afhaalpizza's! Neem mee naar je eigen plek om het daar lekker op te eten!

Eeterijscheldos.nl
info@eeterijscheldos.nl
0113 - 639226 (keuze 2)

   Hier kun je terecht voor friet, snacks en ijsjes. Lekker voor tussendoor of als makkelijke maaltijd!
Ook Scheldo’s Snackcorner vind je in het hoofdgebouw van de camping.

Eeterijscheldos.nl
0113 - 639226 (keuze 3)
  
  Lekker eten en drinken op een mooie en unieke locatie kun je bij De Landing, onze brasserie gelegen direct naast de camping aan de dijk, het Scheldestrandje en de Westerschelde.

Of je hier nu binnen zit of buiten op het ruime en zonnige terras, je hebt er een mooi uitzicht over de Westerschelde en de grote schepen die er vlak voor je neus voorbij varen!
Op de kaart staan heerlijke gerechten met zorg bereid door onze koks, maar ook voor bijvoorbeeld alleen een drankje of een borrelhapje ben je hier op de juiste plek!

scheldebrasseriedelanding.nl
info@scheldebrasseriedelanding.nl
0113 - 639226 (keuze 1)